Programul Rabla 2023

Înapoi la Promotii
Programul Rabla 2023

FOLOSESTE TRECUTUL PENTRU A REINVENTA VIITORUL

Acceseaza Programul Rabla


Pentru a conduce spre un viitor mai bun, sunt momente in care trebuie sa repornim lucrurile de la zero, dar sunt si momente in care trecutul reprezinta o oportunitate pentru viitor.

Acceseaza acum programul Rabla, solicita oferta pentru unul dintre modelele participante la campanie si bucura-te de materiale premium, tehnologii de ultima generatie, sisteme multimedia cu navigatie si aplicatia FordPass.

Solicita oferta, iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp pentru o oferta personalizata.Red Ford Kuga PHEV

Noul Focus Titanium – Prin Programul Rabla

Oferta valabila in perioada 20.04.2023 - 30.06.2023.
Red Ford Kuga PHEV

EcoSport Titanium – prin Programul Rabla

Oferta valabila in perioada 20.04.2023 - 30.06.2023.
Red Ford Kuga PHEV

Puma Titanium mHEV - prin Programul Rabla

Oferta valabila in perioada 3.05.2023 - 30.06.2023.
Red Ford Kuga PHEV

Kuga Full Hybrid – prin Programul Rabla

Oferta valabila in perioada 20.04.2023 - 30.06.2023.
Red Ford Kuga PHEV

Kuga Titanium Diesel – prin Programul Rabla

Oferta valabila in perioada 20.04.2023 - 30.06.2023.
Red Ford Kuga PHEV

Kuga Titanium Benzină – prin Programul Rabla

Oferta valabila in perioada 20.04.2023 - 30.06.2023.
Red Ford Kuga PHEV

Kuga Titanium X 2.0 Diesel 190 CP AWD transmisie automata A8

Oferta valabila in perioada 20.04.2023 - 30.06.2023.

Termeni si conditii:

Imaginile și informațiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală. Este posibil că imaginile să nu înfățișeze exclusiv specificații disponibile în Europa și/sau în România. Culorile pot diferi, în realitate, în funcție de ecranul calculatorului sau ale dispozitivului mobil de pe care se vizualizează produsele dar și de luminozitatea din mediul ambiental în care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii și/sau opționale pot fi disponibile contra cost.

Este esențială contactarea distribuitorilor Ford înainte de încheierea contractelor de achiziție a produselor.

Politica Ford este una de dezvoltare continuă a produselor. Ne rezervăm dreptul de a modifica fără preaviz/notificare prealabilă, în orice moment specificațiile, culorile, modelele și elementele ilustrate și descrise pe acest site.

Legislația europeană și națională în materia procedurii de testare a valorilor de emisii și consum WLTP nu oferă un nivel de claritate suficient, în acest moment, în ceea ce privește valorile (de emisii și consum) înregistrate de autovehiculele asupra cărora s-au efectuat modificări constructive (“conversii”) prin intermediul carosierilor autorizați. În mod specific, în acest moment, legislația nu abordează suficient de clar problematica efectuării conversiilor înainte de punerea în circulație. De aceea, pentru evitarea situațiilor incerte, recomandăm efectuarea conversiei ulterior înmatriculării.

[*] Pret de vanzare cu amanuntul recomandat si neobligatoriu; pretul include taxa pe valoarea adaugata (TVA), dar NU include eventuale bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promotionale (ex. Rabla). Te rugam sa contactezi dealerii autorizati Ford pentru detalii contractuale si tehnice (inclusiv consum si emisii) inainte de achizitie.

[**] Pret de vanzare recomandat si neobligatoriu. Pretul include reducerile aferente programului PSIPAN (RABLA) si suportul Ford Romania, fara includerea suportului financiar acordat individual de dealerul Ford. Pretul include TVA si NU include valoarea taxelor/accizelor guvernamentale sau costul placutelor de înscriere în circulatie provizorii. Va rugam contactati dealerii autorizati Ford pentru detalii contractuale si tehnice (inclusiv consum si emisii) înainte de achizitie.

[***] Preț standard de vânzare, fără TVA, acesta nu include, printre altele, costul livrării către Dealer, taxe/accize guvernamentale, costul plăcuțelor provizorii, eventualele bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promoționale. Vă rugăm contactați dealerii autorizați Ford pentru detalii contractuale și tehnice înainte de achiziție

[****] Ford România își rezervă dreptul de a înceta sau modifica promoțiile la propria discreție, fără vreo notificare prealabilă. Clauzele și condițiile specifice ale promoțiilor sunt disponibile la dealerii Ford participanți la campaniile respective.

Contactează-ne!

Interesat(ă) de aceasta promotie? Completează formularul de mai jos: