Programul Rabla Plus 2023

Înapoi la Promotii
Programul Rabla Plus 2023

ELECTRIFICAREA – MULT MAI APROAPE DE TINE

Prin Programul Rabla Plus


Redefinește experiența condusului și alege modelul Ford care ți se potrivește. Confortul tău, eficiența vehiculelor și funcționalitățile de cea mai nouă generație sunt principalele noastre preocupări.

Descoperă modelele Ford electrificate, în variante de motorizare Hybrid, Plug-In și Mild Hybrid, precum și Full Electric.

Puterea ți-o oferim noi, alegerea o faci tu.

Accesează acum ofertele speciale prin Programele Rabla sau Rabla Plus și bucură-te de un viitor electrificat în care să mergi pe drumul cel mai bun.Red Ford Kuga PHEV

KUGA Plug-in Hybrid – prin Programul Rabla Plus

Oferta valabila in perioada 20.04.2023 - 30.06.2023.

Termeni si conditii:

Imaginile și informațiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală. Este posibil că imaginile să nu înfățișeze exclusiv specificații disponibile în Europa și/sau în România. Culorile pot diferi, în realitate, în funcție de ecranul calculatorului sau ale dispozitivului mobil de pe care se vizualizează produsele dar și de luminozitatea din mediul ambiental în care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii și/sau opționale pot fi disponibile contra cost.

Este esențială contactarea Autohaus Westcar înainte de încheierea contractelor de achiziție a produselor.

Politica Ford este una de dezvoltare continuă a produselor. Ne rezervăm dreptul de a modifica fără preaviz/notificare prealabilă, în orice moment specificațiile, culorile, modelele și elementele ilustrate și descrise pe acest site.

Legislația europeană și națională în materia procedurii de testare a valorilor de emisii și consum WLTP nu oferă un nivel de claritate suficient, în acest moment, în ceea ce privește valorile (de emisii și consum) înregistrate de autovehiculele asupra cărora s-au efectuat modificări constructive (“conversii”) prin intermediul carosierilor autorizați. În mod specific, în acest moment, legislația nu abordează suficient de clar problematica efectuării conversiilor înainte de punerea în circulație. De aceea, pentru evitarea situațiilor incerte, recomandăm efectuarea conversiei ulterior înmatriculării.

[*] Pret de vanzare cu amanuntul recomandat si neobligatoriu; pretul include taxa pe valoarea adaugata (TVA), dar NU include eventuale bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promotionale (ex. Rabla). Te rugam sa contactezi Autohaus Westcar pentru detalii contractuale si tehnice (inclusiv consum si emisii) inainte de achizitie.

[**] Pret de vanzare recomandat si neobligatoriu. Pretul include reducerile aferente programului PSIPAN (RABLA) si suportul Ford Romania, fara includerea suportului financiar acordat individual de dealerul Ford. Pretul include TVA si NU include valoarea taxelor/accizelor guvernamentale sau costul placutelor de înscriere în circulatie provizorii. Va rugam contactati Autohaus Westcar pentru detalii contractuale si tehnice (inclusiv consum si emisii) înainte de achizitie.

[***] Preț standard de vânzare, fără TVA, acesta nu include, printre altele, costul livrării către Dealer, taxe/accize guvernamentale, costul plăcuțelor provizorii, eventualele bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promoționale. Vă rugăm contactați Autohaus Westcar pentru detalii contractuale și tehnice înainte de achiziție

[****] Ford România își rezervă dreptul de a înceta sau modifica promoțiile la propria discreție, fără vreo notificare prealabilă. Clauzele și condițiile specifice ale promoțiilor sunt disponibile la dealerii Ford participanți la campaniile respective.

Contactează-ne!

Interesat(ă) de aceasta promotie? Completează formularul de mai jos: