NOUL FORD TOURNEO CUSTOM

Un motor electric de mici dimensiuni imbunatateste eficienta

Noul Tourneo Custom este disponibil in varianta EcoBoost Hybrid. Aceasta tehnologie ajuta la reducerea consumului de combustibil si la scaderea emisiilor, cu ajutorul unul mic motor electric pe baterie care ofera sustinere motorului pe combustie atunci cand este nevoie. Energia kinetica si franarea regenerativa reincarca bateria hibrida de 48 volti in timp ce conduci.

Configureaza

Tehnologii de varf pentru relaxarea si confortul tau

Noul Tourneo Custom are o lista impresionanta de caracteristici inteligente, de asistare a soferului, ca de exemplu un sistem de asistenta pentru unghiul mort, ce vede vehicule pe care tu nu le poti vedea. Functia Intelligent Speed Assist foloseste camera de recunoastere a indicatoarelor rutiere, pentru a detecta in prima instanta limita de viteza in curs (cand este activata), ajutandu-te sa mentii viteza sub limita.

Configureaza

Relaxeaza-te si bucura-te de drum

Cu noul Tourneo Custom, te bucuri de o experienta exceptionala la bord, oriunde te-ai aseza. Scaunele flexibile din spate ofera multe configuratii posibile, iar daca alegi versiunea cu ampatament lung L2, ai si mai mult loc pentru bagaje.

Configureaza