Solicita oferta
Nume
Prenume
Telefon
E-mail
Tip solicitare

NOUL FORD TRANSIT AUTOSASIU

Noul Ford Transit autosasiu este expresia suprema a flexibilitatii Transit. Camioneta poate fi personalizata pentru a se potrivi nevoilor specifice afacerii tale, fie ca ai nevoie de o platforma, o bena, un vehicul frigorific sau orice altceva. Indiferent de cerintele tale, acesta este cel mai rezistent, cel mai durabil si cel mai fiabil Transit autosasiu din totdeauna.

Proiectat sa usureze munca

Noul Transit Autosasiu este complet echipat cu tehnologie avansata, pentru a te ajuta sa muncesti mai usor si mai eficient. De exemplu, servodirectia electrica se regleaza pentru a face virajele mai usoare la viteza redusa si mai ferme la viteza mare. In timp ce tempomatul adaptiv face calatoriile pe distante mari mai putin obositoare si mai economice. Iar cu modurile de condus selectabile – Normal, Drum Alunecos, Noroi/Santuri, Remorcare/Transport si EcoMode, poti regla manevrabilitatea vehiculului sa se potriveasca perfect cu sarcina de lucru.

Configureaza
transit autosasiu content 1
transit autosasiu content 2

Motoarele Ford EcoBlue TDCi

Dispunand de o gama de motoare diesel avansate Ford EcoBlue de 2 l noul Transit este mai puternic si mai eficient ca niciodata. Disponibil cu o gama de patru grupuri motopropulsoare, oferind o putere de pana la 185 CP, il vei gasi in mod garantat pe cel care corespunde nevoilor tale specifice.

Configureaza

Cheia catre o lume mai bine conectata

Ford Transit Autosasiu este acum disponibil cu un modem FordPass Connect ****. Sistemul iti pune la dispozitie o serie de beneficii importante, inclusiv WiFi 4G ***** pentru pana la 10 dispozitive si actualizari in timp real privind traficul 1, direct pe sistemul tau de navigatie SYNC 3. In combinatie cu aplicatia smartphone FordPass Pro, vei putea sa verifici daca ai incuiat usile, si apoi sa le incui sau descui de la distanta. Poti, de asemenea, monitoriza starea a pana la 5 vehicule business conectate si chiar verifica daca este necesara intretinerea acestora.

Configureaza
transit autosasiu content 3
transit autosasiu content 4

Construit pentru a te tine in siguranta

De la alerte privind potentiale coliziuni, pana la sisteme inteligente care gestioneaza tractiunea si stabilitatea, siguranta ta este una dintre principalele noastre preocupari. Din acest motiv, Transit Autosasiu vine complet echipat cu tehnologii inteligente de asistenta pentru sofer si sisteme de securitate, toate proiectate pentru a te tine pe tine, vehiculul tau si incarcatura ta in siguranta.

Configureaza

Versatilitate renumita

Ford Transit Autosasiu este renumit pentru versatilitatea si flexibilitatea sa. Disponibil in 4 variante optionale de masa bruta a vehiculului, este platforma ideala pentru o gama variata de conversii. Iar cu o sarcina maxima autorizata de pana la 2.683 kg, acest vehicul este proiectat sa usureze orice sarcina.

Configureaza
transit autosasiu content 5

Broșura Ford Transit Autosasiu

Descarcă prezentarea modelului Transit Autosasiu în format PDF.