NOUL FORD TRANSIT CUSTOM

ford transit custom 13

Un motor electric de mici dimensiuni imbunatateste eficienta

Noul Transit Custom este disponibil in varianta EcoBoost Hybrid. Aceasta tehnologie reduce consumul si scade emisiile, cu un mic motor electric pe baterie care ofera extra sustinere motorului pe combustie atunci cand este nevoie. Energia kinetica si franarea regenerativa reincarca bateria hibrida de 48 volti in timp ce conduci.

Configureaza

Ajutor pentru a mentine limita de viteza

Noul Transit Custom vine acum cu Sistemul de Asistenta Inteligenta pentru Controlul Vitezei, conceput pentru a spori controlul asupra vitezei, pentru ca tu sa te concentrezi la drum. Mai intai, camera Sistemului de Recunoastere a Indicatoarelor Rutiere detecteaza automat limita de viteza curenta (daca e activat), apoi ajusteaza automat setarea vitezei maxime la limita respectiva.

Configureaza
ford transit custom 14
ford transit custom 15

SYNC 3. Hands-free, fara efort

Ford SYNC 3 este un sistem avansat care iti permite sa ramai conectat si sa controlezi telefonul, muzica si sistemul de navigatie. Alege fie comenzile vocale, fie ecranul tactil color de 8", cu gesturi de “ciupire si glisare” pentru a naviga intuitiv. Poti chiar solicita o lista de restaurante locale doar spunand simplu „I’m hungry” („Mi-e foame”).

Configureaza

Broșura Ford Transit Custom

Descarcă prezentarea modelului Transit Custom în format PDF.