Ford Focus St-Line 5 usi 125 CP

125 CP Manuala Benzina Tractiune Fata 102.000km
15.400 EUR
TVA deductibil
665ef363f19c71717498723
Specificații tehnice
An de fabricare
2018
Caroserie
Compacta
Cilindree
998 cm3
Combustibil
Benzina
Culoare
Alb
Kilometraj
102000
Norma de poluare
Euro 6d-Temp
Nr. usi
5
Putere
125 CP
Putere motor termic
125 CP
Tip vopsea
Mată
Tractiune
Fata
Transmisie
Manuala
Descriere
garantie 12 luni sau 20.000 km

cumparat de nou din romania

u;tima revizie la 100.000 km


Geamuri fumurii Scaune incalzite pentru sofer si pasager
Jante din aliaj de 18" (D2UA1) Parbriz incalzit
Faruri full LED Volan incalzit
Aer conditionat automat cu reglare in 2 zone Style pack VP#2
Keyless entry si oglinzi pliabile electric Consola centrala "Deco Spear"/ Panouri usi "Deco Spear"
Senzor de ploaie, oglinda electrocroma Consola centrala cu protectie pentru genunchi si cusatura rosie
Pachet Parcare Covorase fata/spate cu cusatura dubla
Active Park Assist
Rear wide-view camera
Heads Up Display

Puteti accesa oferta prin scanarea codului QR:
Oferta generata la data 21 iunie 2024
Oferta finala poate fi supusa unor termene si conditii, in limita stocului disponibil.
Aceasta lista nu are valoare contractuala. Orice modificari privind preturile sau variantele de echipare se pot face fara notificare prealabila. Pentru oferta completa, informatii actualizate si informarea asupra cursului de schimb RON/EUR va rugam sa va adresati consilierului dumneavoastra de vanzari Ford.
Compania îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment specificaţiile referitoare la motoare, ceea ce ar putea influenţa valorile indicate. Toate valorile menţionate se referă la modelul de bază UE cu echipare standard. Valorile privind consumul de carburant şi emisiile de CO2 sunt determinate conform regulamentului CE nr. 715/2007 (în versiunea aflată în vigoare), luând în considerare masa autovehiculului în stare de funcţionare, aşa cum este specificat în regulament. Prezenţa unor echipamente suplimentare şi a dotărilor opţionale din fabrică poate avea ca efect obţinerea unor valori mai ridicate decât cifrele menţionate pentru consum şi emisii de CO2. Consumul de carburant şi emisiile de CO2 nu se referă la un autovehicul anume şi nu fac parte dintr-o ofertă. Acestea sunt furnizate exclusiv pentru comparaţia între diferite variante de autovehicule dar pot fi diferite faţă de consumul real de carburant obţinut în condiţii reale de conducere, consum care este influenţat în mare măsură de stilul de conducere şi condiţiile de utilizare. Echipamentele suplimentare pot creşte greutatea autovehiculului atunci când acesta este gol şi, în unele cazuri, sarcina admisă pe punţi, precum şi masa totală admisă a autovehiculului şi pot reduce masele admise de remorcare. Acest lucru ar putea duce la reducerea vitezei maxime şi la creşterea timpului de accelerare. Valorile referitoare la performanţele de conducere iau în considerare un şofer cu greutatea de 75 kg şi o încărcătură de 125 kg.

Contactează-ne!

Interesat(ă) de acest automobil? Completează formularul de mai jos:
Incercam pe cat posibil sa reducem emisiile de gaze cu efect de sera. Astfel, va sfatuim si pe dvs. ca in cazul in care doriti sa salvati oferta, sa o descarcati in format digital (PDF).
Distribuie aceasta pagina catre prietenii tai pe retelele de socializare pentru a afla de Ford Focus St-Line 5 usi 125 CP. Ajuta un prieten sa fie mai repede la volanul noii sale masini!