Ford Ranger Raptor Ford Raptor

210 CP Automata Diesel Tractiune 4x4 (automat) 87.000km
39.000 EUR
TVA nedeductibil
6646084036ab61715865664
Specificații tehnice
An de fabricare
2020
Caroserie
Pick-up
Cilindree
1 998 cm3
Combustibil
Diesel
Culoare
Gri
Kilometraj
87000
Norma de poluare
Euro 6d
Nr. usi
4
Putere
210 CP
Tip vopsea
Metalizată
Tractiune
4x4 (automat)
Transmisie
Automata
Optionale adaugate
  • ABS
  • Airbag-uri
  • CD
  • Geamuri electrice
  • Inchidere centralizata
  • Aer conditionat
  • Bluetooth
  • Carlig remorca
  • Controlul tractiunii (ASR)
  • DVD
Descriere
încălzire auxiliară cu telecomandă și diferențial spate blocabil. Dotări suplimentare : Troliu Warn capacitate de tractare de 6300 kg, set complet scuturi din dur aluminiu (scut suport troliu, scut motor + cutie de viteze, scut diferențial, scut rezervoare combustibil și adblue, lumini suplimentare led în grila față, folie transparentă de protecție pe toată mașina, două seturi de jante din aliaj cu anvelope BF Goodrich All Terain și Mud Terain.

Troliu, scuturi, folie, lumini suplimentare, încă un set de jante cu cauciucuri

8000 euro au costat toate extra

Puteti accesa oferta prin scanarea codului QR:
Oferta generata la data 19 mai 2024
Oferta finala poate fi supusa unor termene si conditii, in limita stocului disponibil.
Aceasta lista nu are valoare contractuala. Orice modificari privind preturile sau variantele de echipare se pot face fara notificare prealabila. Pentru oferta completa, informatii actualizate si informarea asupra cursului de schimb RON/EUR va rugam sa va adresati consilierului dumneavoastra de vanzari Ford.
Compania îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment specificaţiile referitoare la motoare, ceea ce ar putea influenţa valorile indicate. Toate valorile menţionate se referă la modelul de bază UE cu echipare standard. Valorile privind consumul de carburant şi emisiile de CO2 sunt determinate conform regulamentului CE nr. 715/2007 (în versiunea aflată în vigoare), luând în considerare masa autovehiculului în stare de funcţionare, aşa cum este specificat în regulament. Prezenţa unor echipamente suplimentare şi a dotărilor opţionale din fabrică poate avea ca efect obţinerea unor valori mai ridicate decât cifrele menţionate pentru consum şi emisii de CO2. Consumul de carburant şi emisiile de CO2 nu se referă la un autovehicul anume şi nu fac parte dintr-o ofertă. Acestea sunt furnizate exclusiv pentru comparaţia între diferite variante de autovehicule dar pot fi diferite faţă de consumul real de carburant obţinut în condiţii reale de conducere, consum care este influenţat în mare măsură de stilul de conducere şi condiţiile de utilizare. Echipamentele suplimentare pot creşte greutatea autovehiculului atunci când acesta este gol şi, în unele cazuri, sarcina admisă pe punţi, precum şi masa totală admisă a autovehiculului şi pot reduce masele admise de remorcare. Acest lucru ar putea duce la reducerea vitezei maxime şi la creşterea timpului de accelerare. Valorile referitoare la performanţele de conducere iau în considerare un şofer cu greutatea de 75 kg şi o încărcătură de 125 kg.

Contactează-ne!

Interesat(ă) de acest automobil? Completează formularul de mai jos:
Incercam pe cat posibil sa reducem emisiile de gaze cu efect de sera. Astfel, va sfatuim si pe dvs. ca in cazul in care doriti sa salvati oferta, sa o descarcati in format digital (PDF).
Distribuie aceasta pagina catre prietenii tai pe retelele de socializare pentru a afla de Ford Ranger Raptor Ford Raptor. Ajuta un prieten sa fie mai repede la volanul noii sale masini!