concurs_foto_2

📸 Ești pasionat de fotografie și vrei să-ți pui talentul în valoare? Participă în concursul nostru de fotografie și ai șansa să câștigi premii extraordinare! 📸

Indiferent dacă ești amator sau profesionist în arta fotografică, te invităm să ne surprinzi cu cea mai creativă și autentică imagine din frumosul județ Mureș!

Ce trebuie să faci:   
1️⃣ Trimite-ne propria ta fotografie preferată, realizată de tine, până pe 15 septembrie la adresa wow@112coffee.com. Asigură-te că ai capturat imaginea în județul Mureș.   
2️⃣ În 15 septembrie, toate fotografiile primite vor fi postate într-o galerie specială pe pagina noastră de Facebook, @112CoffeeAndCo.   
3️⃣  Între 15 și 20 septembrie invită-ți prietenii să îți voteze fotografia preferată prin like-uri!

Câștigătorul va fi desemnat în funcție de numărul de like-uri adunate în perioada menționată.

Premiile pentru acest concurs includ un voucher eMag în valoare de 500 de lei pentru, o sesiune foto cu un automobil Ford Puma din care 10 fotografii realizate cu Ford Puma vor fi printate și expuse în cadrul unui eveniment special organizat de 112 Coffee și FordMures, 30 de cafele (băuturi pe bază de cafea) la cafeneaua 112 Coffee și, desigur, aplauzele și aprecierea noastră pentru creativitatea ta remarcabilă!

Vezi aici detaliile complete și regulamentul concursului