Programul FordGaranţia12

Va mai amintiti perioada in care autoturismul dumneavoastra Ford era in garantie?

Cum erau vremurile in care nu va ingrijorati cu privire la eventualele reparatii?

Autohaus Westcar va invita sa dati timpul inapoi pentru a putea beneficia din nou de acele avantaje.

Programul Ford Garantia 12 a fost realizat pentru a intampina exigentele dumneavoastra privind utilizarea autovehiculului fara griji. Aceasta garantie acopera valoarea reparatiilor (costurile pieselor de schimb si manopera) efectuate de dealerii/reparatorii autorizati Ford, in cazul in care defectiunea se datoreaza unor erori de fabricatie sau asamblare, in limitele stabilite in Certificatul "FordGarantia12". Garantia ofera protectie si asistenta rutiera in Romania, asigurand fie remedierea defectiunii la locul incidentului, fie tractarea autovehiculului pana la cel mai apropiat dealer Ford. De asemenea, are o durata de 12 luni sau pana la prima revizie obligatorie programata de unitatea reparatorare Ford autorizata, in conformitate cu specificatiile producatorului (primul termen atins).

Preturile pentru FordGarantia12 sunt:

  • 171 EURO (TVA inclus) pentru autoturisme
  • 248 EURO (TVA inclus) pentru autoturisme Powershift
  • 210 EURO (TVA inclus) pentru Transit & Ranger
  • 307 EURO (TVA inclus) pentru Transit & Ranger Powershift

Informatii cu privire la programul FORD GARANTIA 12

Ford Garantia 12 de care beneficiati este o optiune inteligenta, creata de Ford Romania special pentru dumneavoastra.
Durata garantiei este de 12 luni sau pana la prima revizie programata de dealerul autorizat Ford in conformitate cu specificatiile producatorului.
Aici gasiti toate detaliile legate de modul in care va puteti bucura de avantajele oferite de Ford Garantia 12. Pentru intrebari suplimentare, nu ezitati sa ne contactati direct la tel. 0256 217 057, 0741 333 843, sau pe e-mail la receptie@ford-timisoara.ro
Programul Ford Garantia 12 a fost realizat pentru a intampina exigentele dumneavoastra privind utilizarea autovehiculului fara griji. Aceasta garantie acopera valoarea reparatiilor (costurile pieselor de schimb si manopera) in limitele stabilite in Certificatul Ford Garantia 12.

Vehiculele eligibile de a intra in acest program sunt toate autovehiculele Ford inregistrate in Romania, ce au maxim 9 ani vechime de la data primei inregistrari, fara insa a depasi 200.000 Km rulati. Vehiculele trebuie sa fie functionale si sa nu prezinte defectiuni ale componentelor mecanice sau electrice la includerea in garantie. Pentru a beneficia de noul produs Ford, potentialul client va trebui sa efectueze mai intai revizia periodica a masinii la orice dealer Ford care comercializeaza FordGarantia 12. Ulterior, autovehiculul va beneficia de o verificare tehnica pentru identificarea eventualelor defectiuni ale componenetelor mecanice sau electrice. Autovehiculul va fi eligibil pentru Ford Garantia 12 dupa remedierea tuturor defectiunilor identificate.

Transferabilitate

FordGarantia12 apartine autovehiculului, reprezentand un serviciu suplimentar oferit noului proprietar, in ipoteza in care va decideti sa vindeti autovehiculul.

Va recomandam sa informati noul proprietar cu privire la importanta respectarii recomandarilor Ford cu privire la efectuarea reviziilor si lucrarilor de service. Pentru ca FordGarantia12 sa ramana in vigoare, noul proprietar trebuie sa informeze orice dealer autorizat Ford despre schimbarea proprietarului.

Mentiune: Garantia isi pierde valabilitatea daca autovehiculul este vandut unui vanzator comercial de automobile si/sau prin intermediul unui al treilea vanzator comercial intermediar.

Pentru a va mentine dreptul la reparatii in perioada de garantie - pentru programul FordGarantia12, intretinerile service trebuie sa fie conforme cu recomandarea producatorului autovehiculului si sa fie efectuate exclusiv de un dealer/reparator autorizat din reteaua nationala Ford Romania.