CX482

Kuga

2019

Mențineți în siguranță dispozitivele electronice, cu această protecție la supratensiune aprobată de Ford.

K&K* Protecție la supratensiune pentru Ford Kuga 2019

2 033 206
€ 10,17

Monitorizează în permanență tensiunea sistemului electronic de la bord și previne în mod eficient vârfurile înalte de tensiune care pot duce la defecțiuni ale sistemului precum ABS, airbag și toate tipurile de dispozitive electronice din autovehiculul dumneavoastră. Protejează, de asemenea, împotriva uzurii mari a becurilor, precum și împotriva daunelor care rezultă din operațiunile de pornire asistatăNOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: ST-Line Titanium+ Trend Vignale

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.