Conversii/Carosări

Înapoi la Modele
Conversii/Carosări

CONSTRUITE PENTRU AFACEREA DVS.


Dacă aveți nevoie de o conversie pentru afacerea dvs., centrul nostru dedicat Ford Transit vă ajută să simplificați lucrurile.

De la vehicule pentru construcții până la întreținerea autostrăzilor, de la furgoane de transport până la livrări de alimente refrigerate, vehicule destinate transportului de persoane și multe altele...

Vă oferim o gamă variată de conversii ale vehiculelor comerciale Ford gata de lucru, disponibile prin intermediul serviciului unic, One-Stop Shop.

De la consilierea inițială, până la planurile de finanțare, întreținere și garanție a vehiculului – vă vom ghida în fiecare etapă a achiziției.

Pentru ca vehiculul dvs. să fie mai bine pregătit pentru conversie, prin intermediul catalogului nostru de opțiuni speciale ale vehiculelor (SVO) sunt disponibile, de asemenea, o serie de opțiuni suplimentare. Acestea pot fi adăugate la momentul comenzii, pentru a reduce timpul total necesar conversiei vehiculului.

Dacă aveți nevoie de o conversie mai specializată a vehiculului, colaborăm, de asemenea, cu o rețea de unități calificate de convertori (Ford PRO Convertor), acreditate pentru efectuarea de conversii, astfel încât vă putem oricând recomanda partenerul de conversie potrivit.


CONSTRUCȚII ȘI UTILITĂȚI


BASCULANTE Alegerea unei basculante cu basculare pe una sau trei părți pentru firmele de construcții ușurează livrarea încărcăturilor grele exact acolo unde aveți nevoie.
OBLOANE ȘI PLATFORME Conversii robuste ale șasiului, cu obloane laterale și posterioare rabatabile, care ușurează încărcarea și descărcarea.
SISTEME DE RAFTURI Soluții de depozitare interioară ușoare, personalizate, pentru întreaga gamă de vehicule comerciale Ford.
RIDICARE Macarale montate pe vehicule și platforme hidraulice de încărcare pentru autoutilitare.
GESTIONAREA DEȘEURILOR Conversii personalizate de șasiuri pentru cuști, cutii și basculante pentru gestionarea deșeurilor.
GESTIONAREA TRAFICULUI Conversii pentru gestionarea traficului și pentru bunăstarea drumarilor, în conformitate cu cea mai recentă legislație rutieră.
ASISTENȚĂ SOCIALĂ Conversii ale furgoanelor de asistență socială pentru forța dvs. de muncă, inclusiv pregătirea mâncării, spălarea mâinilor și alte dotări.

LIVRĂRI ȘI DISTRIBUȚIE


LIVRĂRI DE ALIMENTE Spații de încărcare cu temperatură controlată pentru livrarea de alimente refrigerate, congelate sau păstrate la temperatură ambientală (sau o combinație a celor trei).
FARMACEUTICE Transporturi specializate, cu temperatură controlată, pentru articole farmaceutice sensibile.
BUNĂSTAREA ANIMALELOR Medii cu temperatură ambientală controlată pentru transportul sigur și confortabil al animalelor.
FURGOANE CAROSATE CU BOX SAU CU PRELATĂ LATERALĂ Conversii robuste care maximizează volumul spațiului de încărcare. Ideal pentru serviciile de mutare sau livrare.

TIMP LIBER ȘI SPORT


CAMPER Conversii individualizate ale furgoanelor, ca să beneficiați și pe drum de tot confortul de acasă.
AUTORULOTE MOTORIZATE Conversii ale șasiurilor mai mari cu acoperiș fix, pentru rulote premium.
TIMP LIBER Soluții versatile de conversie pentru camping și agrement, pentru un stil de viață activ în aer liber.
PERSONALIZARE ȘI SPORT Îmbunătățiri individualizate care îmbină rezistența vehiculelor comerciale cu stilul inspirat din sporturile cu motor.

VEHICULE PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ


AMBULANȚE Conversii specializate pentru ambulanțe și vehicule de asistență socială.
POLIȚIE O gamă de opțiuni de conversie care vine în sprijinul nevoilor individualizate și variate ale vehiculelor de poliție.
POMPIERI ȘI SALVĂRI Conversii adaptate cerințelor serviciilor de urgență în caz de incendiu și celor de salvare.
ARMATĂ Conversii aferente vehiculelor speciale de patrulare, precum și transportoarelor de personal blindate.

TRANSPORTUL DE PERSOANE


ACCESUL SCAUNELOR CU ROTILE Configurații flexibile ale scaunelor, de înaltă calitate, plus soluții de acces cu rampă cu ridicare sau rabatare hidraulică.
TAXI Conversii pentru taximetrie, oferind configurații flexibile pentru scaune și compartimentul bagaje.
COMPANII Îmbunătățiri interioare premium ale vehiculelor, pentru un confort sporit în spațiile pentru pasageri.

Contactează-ne!

Interesat(ă) de aceasta promotie? Completează formularul de mai jos: